BrodTech Café #7 /// Darko Mareš x Kako me drugi vide (bolje) kroz fotografije i video? 5/4/2024
27 ožujka, 2024

Sedmo izdanje BrodTech Café-a održat će se u petak, 5. travnja s početkom u 19 sati u Regus-u (Trg pobjede 29, Slavonski Brod). Riječ je o večernjem druženju uz teme o poduzetništvu, tehnologiji, marketingu i psihologiji. ​​​​Prijava je obvezna putem sljedećeg linka: https://lu.ma/btcafe-7

​Gost nam je Darko Mareš, fotograf portreta.

​Tijekom druženja, Darko će nam dočarati kako nas drugi vide (bolje) kroz fotografije i video.

BrodTech Cafe - Darko Mareš
BrodTech Cafe – Darko Mareš

​Fotografija i video su dio današnje svakodnevice – no često se zanemaruju u smislu dobrog predstavljanja prema drugima.

​Uglavnom ono na što pazimo je da po svojim mjerilima “ispadnemo lijepo”. Što uglavnom i nije nešto što će drugi primjetiti na isti način, već je potrebno se usredotočiti na druge stvari kad se predstavljamo kroz fotografiju i video, naročito prema onima koji nas ne poznaju.

​A ovo je danas većina ljudi – jer već će online dobiti prvi dojam o nama prije nego se i sretnemo uživo. A o tom prvom dojmu ovisi hoće li do tog susreta uživo uopće i doći. Za to da te drugi bolje (u smislu realnije) vide kroz fotografije i video je dovoljno znati par stvari što se tiče nastupa – bilo da je riječ o nastupu, odjeći, ambijentu ili pak jednostavno – izrazu lica.


​​​​​Cilj BrodTech Café-a je napredovanje zajednice, učenje i umrežavanje s odličnim predavačima koji rade u vodećim hrvatskim tvrtkama i na vrhunskim proizvodima.

​Za ovo izdanje Caffe-a je limitiran broj sudionika na 35. Požurite s prijavom 🙂

​​Ulaznice za ovo predavanje je sponzorirala Brodsko-posavska županija te udruge “Connect-IT” i “Zebrica”.